Samaan aikaan toisaalla

1655 kuittia, 48 viikkoa töissä toimistossa, yhdeksästä viiteen, tulevaisuus epävarma,10 vuotta parisuhteessa, 2 lasta ja koira, asuntolaina ja perintömökki, 226 km edestakaisin, huussin tyhjennys 3 kertaa kesässä, astianpesukoneen 2 kertaa päivässä, pyykkitupa kerran viikossa, 6 koneellista joka kerta, saunavuoro 12 euroa/tunti, vesimaksu 15 e/hlö/kk, juotava vähintään litra päivässä, kesällä 2, suositukset muuttuvat, mutta tupakoivat kuolevat nuorempina, aski Marlboro lightseja 5,80 veroineen, suolapähkinöitä, paahtoleipää, maitoa, mehua, miten juusto voi olla taas lopussa... 

Olen tässä ja samaan aikaan toisaalla.

VS Galleryyn suunniteltu installaatio Samaan aikaan toisaalla on nyt pystytetty galleristien suopealla avustuksella (erityiskiitos Kertulle!). Teos koostuu n. 1500 kassakuitista, äänimaisemasta, toimistotuolista, kolmesta tuulettimesta ja huonekasvista. Paljon kävijöitä piipahti paikalla jo ripustuksen aikana. Kivaa oli! Nyt on paikat vähän kipeinä kahden päivän teippailun jäljiltä..

Samaan aikaan toisaalla
2.–21.8.2016
VS Gallery, Vanja Sea & Friends
Kuparivasarantie 333 (vanha viljamakasiini), Fiskars
ti–pe 11–17, la–su 10–18